tiistai 13. marraskuuta 2007

Täytettä

Koska blogin päivitysvauhti on päässyt pahasti hyytymään, niin koitetaan sitten taktiikkaa, joka ei ole koskaan toiminut esseitä tai vastaavia kirjoittaessa: avataan tyhjä asiakirja ja odotetaan tekstin syntymistä.

Ikimuistoisten juhlien tähtitaivaalle syttyi viikonloppuna taas uusi tähti, kun etujani valvova järjestö täytti vuosia ja järjesti sen kunniaksi hienot juhlat ja hyvät bileet. Tai tarkemmin sanoen loi hienot puitteet juhlille, jotka onnistuivat tietenkin hyvässä seurassa. Kiitos kaverit!

Edellinen merkintä on melko pikaistuksissa kirjoitettu ja jälki on sen mukaista, mutta olkoon. En käy sitä enää oikomaan tai tarkentamaan (tuskinpa sitä kukaan odottaakaan). En oikein tiedä miksi edes nostin asian tähän, mutta joku päivä oli sellainen olo, että olisin jotenkin velvollinen korjailemaan raakiletta. No en ole.

Huomenna pääsen taas käyttämään aikaisemmassa elämässä oppimiani taitoja erästä vanhaa menopeliä korjatessani. On mukava huomata, ettei se kaikki aiemmin opittu ole unohtunut tai jäänyt Saimaan rannalle. Kiitos siitäkin kuuluu kavereille, jotka kulkevat vanhoilla menopeleillä ja pyytävät apua.

Olinpa kiitollinen.

Ei kommentteja: